Anamaria Drăguță

Cu toti traim anotimpuri dificile in viata, si facem fata cat de bine putem cu resursele noastre din acel moment. Cu toate acestea, uneori, cand trecem prin momente dificile ne putem simti blocati, pierduti, nesiguri sau tematori. Eu cred ca vindecarea este un proces, nu un eveniment și poate fi obositor sa faci fata acestor probleme singur. Cred in calitatile vindecatoare ale relatiei terapeutice si imi imi place sa creez un spatiu autentic si primitor pentru a-ti explora gandurile, trairile, zbaterile si reusitele. Terapia pentru mine este o oportunitate sa te insotesc in calatoria ta spre vindecare.

Prin relatia noastra terapeutica, impreuna putem explora credintele si tiparele care poate te impiedica sa ajungi acolo unde iti doresti sau iti ingreuneaza drumul. Sunt un terapeut dedicat si iti ofer spatiul in care vei fi ascultat si inteles. Fiecare din noi avem o poveste care merita ascultata si astept cu nerabdare sa ma alatur tie in drumul tau spre vindecare.

Am absolvit Faculatea de Psihologie a Universitatii Bucuresti si Masterul de Psihodiagnoză, Psihoterapie Experiențială Unificatoare și dezvoltare personală. In paralel, am urmat cursurile de formare in Terapii Scurte Colaborative Orientate pe Resurse și Soluții, trauma, iar acum ma specializez in Terapii Scurte Strategice.

Ma bucur in fiecare zi ca fac ceea ce imi place cel mai mult: sa ajut oameni. Ca sa pot face bine ceea ce imi place voi continua sa ma dezvolt si sa vin in intampinarea nevoilor oamenilor pe care ii intalnesc.